Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONVOCATÒRIA NOU CURS DE MONITORS POLIESPORTIUS AL NADAL 2020

CONVOCATÒRIA NOU CURS DE MONITORS POLIESPORTIUS AL NADAL 2020

28/11/2020

El Consell Esportiu del Tarragonès, amb conveni i l’autorització de l’ESCOLA CATALANA DE L’ESPORT convoca un nou CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L’ÀMBIT POLIESPORTIU, amb els seus quatre blocs preceptius; formació que faculta als alumnes que es puguin donar-se d’alta al REGISTRE OFICIAL DE PROFESSIONALS DE L’ESPORT DE CATALUNYA (ROPEC).

Aquest registre habilita a poder treballar, en aplicació de la normativa vigent, com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys, en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

Per aconseguir el títol, és imprescindible haver superat les següents accions formatives:

-          BLOC COMÚ CIATE. 15h.
-          BLOC ESPECÍFIC DE CIATE EN JOC I ESPORT. 35h.
-          BLOC ESPECÍFIC DE GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES. 35h.
-          CURS DE PROCEDIMENTS DE TÈCNIQUES I RECURSOS DE PRIMERS AUXILIS, 15h (és necessari haver fet els blocs anteriors)
-          PERÍODE DE PRÀCTIQUES de 150 hores o  CERTIFICAT D’EXPERIÈNCIA EQUIVALENT.

La formació, programada de manera intensiva i presencial amb el període de vacances de Nadal, es desenvoluparà del 19 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021 a diferents seus de Tarragona i La Canonja.

Les places són limitades i, davant les actuals circumstàncies i el tram corresponent, s’aplicaran les mesures de prevenció regulades per les autoritats competents.

La seva convocatòria, els documents addicionals, el temari dels diferents blocs i la distribució horària, es poden consultar al següent enllaç de la nostra web:
https://www.cetarragones.cat/formacio/cursos-de-monitors/curs-monitora-dactivitats-de-dinamitzacio-en-lambit-poliesportiu-registre-ropec/

INSCRIPCIÓ. On-line accedint a l’enllaç: https://forms.gle/cx28qX6yVtAFTPBF7

Terminis: Inscripció general fins dijous 17 de desembre de 2020 (places limitades). Inscripcions per blocs (iniciat el curs) fins el dijous anterior a l’inici de cada corresponent bloc

Més informació trucant al 977 249 484 o enviant un correu electronic a info@cetarragones.cat

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: