Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL BEISBOL VOL ENTRAR AMB FORÇA AL TARRAGONÈS

EL BEISBOL VOL ENTRAR AMB FORÇA AL TARRAGONÈS

27/11/2020

El Consell Esportiu del Tarragonès conjuntament amb la Federació Catalana de Beisbol i Softbol i amb el Club de Beisbol Wolves de Tarragona van organitzar aquest passat dijous un Webinari formatiu de beisbol i de beisbol 5 on hi van assistir un total de 50 professors i professores d'Educació Física del Tarragonès i també d’altres comarques.

En aquesta formació virtual es van explicar diverses modalitats del beisbol i del softbol per a que siguin aplicades a les escoles i instituts. Sobretot, es va fer èmfasi en el Beisbol 5, una de les seves modalitats d’iniciació que conserva la seva essència de joc i que es pot jugar amb només una pilota tova. Els partits tenen una durada aproximada de 15-30 minuts i els equips es composen de només 5 jugadors per equip. El Beisbol 5 és una modalitat segura i dinàmica que serà part, per primera vegada, dels Jocs Olímpics de la Joventut a la seu de Dakar (Senegal) del 2022.

Cal destacar també que el Beisbol 5 ofereix als seus practicants la possibilitat constant de prevenir el risc al contagi víric: perfectament aplicable jugar amb mascareta sense arribar al ofec, mantenir el distanciament social i total desinfecció del material. Tots els organitzadors apostem per instaurar el Beisbol 5 progressivament en el Camp de Tarragona, generant diferents accions d’iniciació, trobades i una lliga escolar, on tots els centres i alumnes hi tenen cabuda.

Es pot tornar a visualitzar el Webinari en el següent enllaç de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=NE-a5ox6w-I

També podreu consultar la documentació tècnica i didàctica de la sessió formativa al següent enllaç: https://www.cetarragones.cat/formacio/suport-didactic-biblioteca-i-videoteca/trobades-pedagogiques-professors-deducacio-fisica/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: