Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  AJORNAMENT DE L’INICI COMPETICIONS COMARCALS AL TARRAGONÈS

AJORNAMENT DE L’INICI COMPETICIONS COMARCALS AL TARRAGONÈS

30/10/2020

Arran de les noves mesures de restricció de l’activitat i la mobilitat aprovades pel PROCICAT, anunciades ahir dijous, dia 29 d’octubre, pel Govern amb l’objectiu de contenir el brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, us notifiquem que queda ajornat l’inici de les lligues i competicions d’esports d’equip d’àmbit comarcal, com també les d’àmbit supracomarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, a l’espera de veure com evoluciona la situació en l’àmbit global i emplaçant-nos al gener del 2021 per veure la viabilitat d’iniciar les mateixes. La decisió s’ha pres dintre del marc de coordinació conjunta amb l’Agrupació Territorial dels Consells Esportius del Camp de Tarragona (ATCE-CT) i la UCEC, i valorant els diferents inputs que ens heu anat transmetent les entitats en referència a la situació en què ens trobem.

Com ja sabeu, la voluntat del Consell Esportiu del Tarragonès és poder començar les competicions, sempre que les autoritats competents ho determinin i en el moment en què sigui viable, per garantir al màxim la seguretat de tots els participants.

Recordem també que l’activitat extraescolar al propi centre escolar o de les entitats esportives, sempre i quan es mantingui el grup estable, es podran seguir desenvolupant, tot aplicant i adaptant-se, segons sigui, a les instruccions i les restriccions que periòdicament apliquin les autoritats competents. En aquest cas, recordeu que és imprescindible que tots els participants en aquestes activitats estiguin degudament coberts per l’assegurança esportiva corresponent.

Així mateix, aquest criteri de posposar l’inici de les competicions a partir de gener, també s’ha fet extensiu a les convocatòries d’adults de Bàsquet City League; de Futbol Sala del PME Tarragona i a la recent creada de Futbol 7 (convocada conjuntament amb Minifutbol Tarragonès), que es reajustaran respectivament segons les expectatives de desenvolupament que es puguin dur a terme. Finalment, i conjuntament amb els equips implicats, també es definirà properament la previsió de l’inici de l’altra modalitat de convocada amb Minifutbol Tarragonès, la Lliga de F11 veterans.

Adjunt us fem arribar l’últim comunicat de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) amb les noves mesures per aplicar al món de l’Esport.


documents adjunts

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: