Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONVOCAT EL CAMPUS DE LA POBLA DE MAFUMET DE SETEMBRE

CONVOCAT EL CAMPUS DE LA POBLA DE MAFUMET DE SETEMBRE

07/08/2020

El Consell Esportiu del Tarragonès donarà suport tècnic i logístic al IX Campus Multiesportiu de la Pobla de Mafumet, convocat per l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet, i que es desenvoluparà en dos torns de l’1 al 10 de setembre.

 

Aquesta serà la novena edició del campus multiesportiu que tindrà lloc a l’Escola Mare de Déu del Lledó i al Complex Esportiu Municipal de la Pobla de Mafumet. Es duran a terme activitats multiesportives i lúdiques, amb un ampli ventall de jocs, tant d’esports individuals com col·lectius, i del medi aquàtic i natural. També comptarà amb sortides programades fora del municipi. El Campus s’adreça a infants i joves de 4 a 14 anys (nascuts entre el 2006 i 2016).

 

Davant de l’excepcionalitat de la crisi del COVID-19, el Campus seguirà totes les instruccions marcades al Decret 267/2020 del Departament de Joventut de la Generalitat, ratificat pel PROCICAT, i les que vagin determinant les autoritats competents.

 

Es podran formalitzar inscripcions fins el 24 d’agost, i es faran de manera on line al web de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet o presencialment amb cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

 

Per més informació, consulteu el nostre web a l’apartat de Lleure i Casals d’Estiu

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: