Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  COMUNICAT DE LA PRESIDENTA DEL CONSELL ESPORTIU

COMUNICAT DE LA PRESIDENTA DEL CONSELL ESPORTIU

30/07/2020


Una vegada rebuda la darrera desestimació per part del Tribunal Català de l’Esport en relació a les impugnacions presentades, volem deixar de manifest, primerament, la bona feina feta per part dels treballadors i treballadores del CET durant el procés electoral, així com tota la dedicació i el criteri just i objectiu que van tenir tots els membres de la junta electoral davant aquestes darrers eleccions.

És evident que tant els membres de la comissió directiva com jo mateixa estem molt satisfets amb les resolucions emeses pel TCE, ja que ratifica allò del que no tenim cap dubte, que els processos es van fer correctament.

Val a dir que, tot i que el procés no estava tancat a l'espera de les resolucions, no hem deixat de treballar ni un sol moment per l'esport de base, per les entitats i pel territori. En definitiva, per l'esport per a tothom.

Hem estat, estem i estarem sempre al costat de l'esport dels valors, com també és la nostra voluntat treballar tots plegats i amb les portes obertes a totes aquelles persones que es vulguin involucrar i treballar per l’esport a la nostra comarca.

Estefania Serrano i Agudo
 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: