Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ALTAFULLA INICIA UN IL·LUSIONANT CAMPUS D’ESTIU 2020

ALTAFULLA INICIA UN IL·LUSIONANT CAMPUS D’ESTIU 2020

01/07/2020

El dilluns passat va tenir lloc l’inici del Campus d’estiu Altafulla 2020, convocat pel Centre d'Esports Altafulla, el Club Bàsquet Altafulla i l'Ajuntament d'Altafulla, amb el control tècnic del nostre consell esportiu amb un clar objectiu de facilitar als infants un espai de retrobada i d’esbarjo, tant desitjat després dels darrers temps.

 

Aquesta primera setmana una trentena de nois i noies gaudiran de diferents activitats de lleure educatiu i esportiu, que giren entorn d'un mateix centre d'interès "L'Antiga Grècia i els primers Jocs Olímpics". Com es preceptiu, el casal està programat tenint en compte en tot moment els diferents protocols establerts, davant la situació actual i la regulació vigent.

 

L'Ajuntament d’Altafulla, a banda del seu suport logístic i de personal, ha cedit els espais del pavelló municipal, del pati de l’escola El Roquissar i del pati i gimnàs de l’Institut Altafulla, més la disponibilitat també del centre d’entitats i de la piscina municipal, garantint l’optimització i una major seguretat del campus en una edició tant especial.

 

La periodicitat és de torns setmanals, des del 29 de juny al 28 d’agost, amb horari de casal de 9 a 13 h i acollides prèvia i posterior. Es poden seguint tramitant inscripcions fins el dimecres de la setmana anterior a l’inici de cada torn corresponent.

 

Podeu consultar tota la informació a l'apartat següent del nostre web

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: