Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  L'INSTITUT CAL·LÍPOLIS PRESENTA EL CICLE D'FP DUAL CFGS ENSENYAMENT I ANIMACIÓ SOCIOESPORTIVA

L'INSTITUT CAL·LÍPOLIS PRESENTA EL CICLE D'FP DUAL CFGS ENSENYAMENT I ANIMACIÓ SOCIOESPORTIVA

08/05/2020


L'Institut Cal·lípolis presenta el cicle formatiu d'FP Dual CFGS Ensenyament i Animació Socioesportiva, una bona oportunitat per formar futurs o possibles treballadors dins del sector esportiu i de l'activitat socioesportiva que es poden involucrar molt més amb l'empresa i les entitats.

L'FP Dual és una modalitat alternativa a la formació professional tradicional que inclou pràctiques laborals remunerades i un nombre superior d'hores d'estada a l'empresa. El sistema dual de formació professional permet que els nous treballadors es vinculin i s'impliquin molt més amb l'empresa, com és el cas també del Consell Esportiu Tarragonès (com podreu comprovar en el vídeo). L'alumne treballa en una sèrie d'àrees i funcions que fins ara no podia adquirir, se sent molt més valorat i assumeix funcions amb certa responsabilitat i autonomia.

El resultat és molt positiu per a les entitats i les empreses vinculades i, especialment, pels mateixos alumnes, ja que, a més d'optimitzar la seva formació, permet una vinculació més gran amb l'empresa i una possible eventual fidelització posterior.

 

En aquest enllaç al Youtube podreu veure el vídeo de presentació del cicle formatiu de l'Institut Cal·lípolis de Tarragona.

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: