Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CELEBRADA AMB ÈXIT LA 1A FESTA DEL BÀSQUET CET I CITY LEAGUE

CELEBRADA AMB ÈXIT LA 1A FESTA DEL BÀSQUET CET I CITY LEAGUE

10/03/2020

Com tots els diumenges al matí, al Pavelló de Campclar es juguen els partits del torneig de bàsquet de lleure per adults de la CITY LEAGUE. Però aquest passat diumenge 8 de març va ser una jornada una mica diferent, tenia lloc la 1a Festa del Bàsquet CET i City League. Aquesta jornada va consistir en uns concursos de tirs lliures i de triples i un partit amb la selecció de jugadors dels equips participants al Torneig de la City League.

 

Al concurs de tirs lliures varen participar 15 jugadors i al de triples, 16. Tenien un minut per encistellar tants tirs com els fos possible. Va resultar guanyador dels tirs lliure el jugador de l’equip GHOST - BILL’S BÀSQUET, Danile Fàbregues Ribé. Com a guanyador del concurs de triples, va ser Dani Revenga Bagés, de l’equip AMICS DE COVESTRO.

 

En l’entrega de trofeus es va comptar amb la presència de la Sra. Elisa Vedrina, regidora de l’ajuntament de Tarragona i vocal del Comitè Assessor del Consell Esportiu del Tarragonès. També es van entregar dos trofeus en homenatge a dos ex jugadors del torneig de la City League amb més de 30 temporades en actiu, el jugador Antonio Escriu de l’equip JURASSIC BASQUET i el jugador Vicente Moya, de l’equip BASF. L’encarregat d’entregar aquests obsequis d’homenatge va ser el Sr. Berni Álvarez, ex jugador ACB i regidor de l’ajuntament de Tarragona.

 

Acte seguit va tenir lloc el partit que enfrontava el combinat ALL STARS CITY LEAGUE amb un equip convidat, el CB LLANGOSTINS, que venien representant una altra lliga de bàsquet de lleure de la ciutat de Reus de la qual van ser els campions la temporada anterior.

 

El partit va ser molt igualat, arribant a necessitar una pròrroga, ja que un tir triple llançant al final del partit no va entrar en temps per poder desempatar a favor de l’equip local. Finalment el partit es va desempatar a la pròrroga amb un marcador final de 76-70.

 

Es poden consultar els resultats dels concursos i del partit al següent enllaç:  https://www.cetarragones.cat/documents/1606832425resultats-i-festa-del-basquet-cet-i-city-league-8-03-2020.pdf

 

Teniu a la vostra disponibilitat l’àlbum amb un recull de fotografies de la trobada a https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: