Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ARRANCA AMB FORÇA EL 2n BLOC DE LES XXIV JORNADES ESPORTIVES

ARRANCA AMB FORÇA EL 2n BLOC DE LES XXIV JORNADES ESPORTIVES

08/03/2020

Aquest passat dimecres, va tenir inici el 2n bloc de les XXIV JORNADES ESPORTIVES per a persones amb diversitat funcional, amb una gran sessió de Tennis Taula al gimnàs de l’Institut Collblanc de la Canonja. Una vegada més, els alumnes de batxillerat del centre van tenir una extraordinària implicació, dissenyant i dirigint totes les estacions i jocs adaptats, en molts dels casos, força originals i amb una gran resposta dels assistents.

Fins a 8 centres o escoles d’educació especial hi varen assistir: Estela Tarragona, Taller SOLC de Tarragona, Onada Tarragona i Torredembarra, Taller Baix Camp de Reus, Ginac de Valls, Aprodisca Montblanc i Fundació Sta. Teresa del Vendrell, amb un total de 57 participants que, conjuntament, amb els alumnes de l’institut van omplir el gimnàs amb tota una festa esportiva integradora, finalitzant amb un lliurament de medalles facilitades pel propi centre.

Cal fer esment a la gran col·laboració del Departament d’Educació Física de l’Institut Collblanc i del seu alumnat, com un exemple de col·laboradors necessaris per a que les Jornades continuïn creixent any rere any.

La propera jornada serà la Jocs Aquàtics, una sessió que estrena amb el suport de l’Institut Jaume I, que tindrà lloc a la piscina municipal de Salou el proper dimarts 17 de març.

Podreu consultar l’àlbum fotogràfic al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: