Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ALTA PARTICIPACIÓ A LA 2A TROBADA DE MINI FUTBOL DEL TARRAGONÈS PER PREBENJAMINS

ALTA PARTICIPACIÓ A LA 2A TROBADA DE MINI FUTBOL DEL TARRAGONÈS PER PREBENJAMINS

06/03/2020

El passat dissabte 29 de febrer es va celebrar al Camp Municipal El Catllar, la 2a Trobada de Mini Futbol del Tarragonès per equips de categoria prebenjamí, organitzada pel Club Esportiu El Catllar i el Consell Esportiu del Tarragonès.

Hi van participar 11 dels equips que estan inscrits en la lliga regular del Programa de Mini Futbol. Aquest programa pretén facilitar l’aprenentatge dels valors de l’esport i del Futbol 7 en les categories d’iniciació de Mini (P4-P5) i Prebenjamí (1r i 2n). En aquesta ocasió la trobada s’emmarca entre el calendari de fase prèvia de la categoria prebenjamí i l’inici de la segona fase que s’iniciarà aquest dissabte 7 de març. L’objectiu de les trobades és la pràctica esportiva amb una jornada lúdica on la competició queda en segon pla i l’important és divertir-se.

Les properes trobades del Programa de Mini Futbol del Tarragonès seran a finals de maig i principis de juny, com a cloenda del curs 2019-2020.

Teniu a la vostra disponibilitat l’àlbum amb un recull de fotografies de la trobada a:  https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: