Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CELEBRADA AMB ÈXIT LA 1A JORNADA DE LA FASE COMARCAL DE PATINATGE ARTÍSTIC A TORREDEMBARRA

CELEBRADA AMB ÈXIT LA 1A JORNADA DE LA FASE COMARCAL DE PATINATGE ARTÍSTIC A TORREDEMBARRA

18/02/2020

El passat diumenge 16 de febrer s'ha celebrat la primera jornada de la Fase Comarcal del Tarragonès de Patinatge Artístic al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra, amb una alta participació, amb més de 100 patinadors i patinadores.

El club amfitrió el Club Patinatge Artístic Torredembarra, juntament amb el Club Gimnastic de Tarragona, el Club Patí Quimera dels Pallaresos, el Club Patí La Pobla de Mafumet i el Patí Club Vila-seca, es van repartir un total de 48 medalles de les categories individuals de mini a cadet i de tots els nivells (A, B i C).

La segona jornada tindrà lloc el proper diumenge 15 de març a La Pobla de Mafumet. Per aquesta ocasió, a més de la modalitat individual,  els participants també competiran en modalitat d'equips, presentant els trios, quartets i quintets i els xous de patinatge artístic.

Es poden consultar els resultats de la primera jornada a: https://www.cetarragones.cat/documents/32993216resultats-1a-jornada-fase-comarcal-patinatge-artistic-torredembarra-16-02-2020.pdf

Teniu a la vostra disposició l'àlbum amb un recull fotogràfic al nostre apartat de Flickr  https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: