Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LES XV JORNADES D'EXPRESSIÓ ARTÍSTICA ES PUGEN A UN CREUER

LES XV JORNADES D'EXPRESSIÓ ARTÍSTICA ES PUGEN A UN CREUER

07/02/2020

A partir d'aquesta setmana i durant dues setmanes més, 45 usuaris pertanyents a 5 centres ocupacionals del Tarragonès, del Baix Penedès i de l'Alt Camp, estan gaudint de la 15a edició de les Jornades d'Expressió Artística (Arteràpia), que promou el Consell Esportiu del Tarragonès amb la Fundació Onada, dins l'àrea d'activitats dirigides a persones amb diversitat funcional.

Aquesta edició l'àrea temàtica porta per títol "El Creuer". Durant tres sessions, els participants tindran l'oportunitat de combinar el teatre, la creació de contes, l'expressió corporal, les activitats musicals i d'arts plàstiques. Aquesta primera setmana la resposta de tothom ha estat del tot satisfactòria; tant pels participants, com pels tècnics dels diferents centres i dels voluntaris del CET, gràcies especialment a la gran tasca de la responsable del programa, Dominika Dittwald, que any rera any, s'encarrega de dinamitzar les jornades.

(http://www.hagaarte.com/arteterapia-discapacidad-intelectual/)
La distribució definitiva de les jornades és la següent:

- Dimarts 4, 11 i 18 febrer. Seu: Onada Tarragona. Centres: FUNDACIÓ STA. TERESA EL VENDRELL (7) + FUNDACIÓ ESTELA TARRAGONA (7). Total: 14.
- Dimecres 5, 12 i 19 febrer. Seu: Onada Tarragona. Centres:  ONADA TARRAGONA (8) + ONADA TORREDEMBARRA (8). Total: 16.
- Divendres 7, 14 i 21 febrer. Seu: Ginac Valls. Centre: GINAC VALLS (15).

La informació completa del programa la podeu consultar al següent enllaç:

https://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programes-ludic-esportius-per-a-persones-amb-diversitat-funcional/jornades-dexpressio-artistica-per-a-centres-ocupacionals/
 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: