Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL PORT DE TARRAGONA ACULL UNA PARTICIPATIVA FASE DEL TARRAGONÈS D'ESCACS

EL PORT DE TARRAGONA ACULL UNA PARTICIPATIVA FASE DEL TARRAGONÈS D'ESCACS

03/02/2020

Durant els tres darrers dissabtes, el Refugi nº 1 del Port de Tarragona, ha estat escenari de la Fase Comarcal del Tarragonès d'Escacs dels Jocs Esportius Escolars. Fins a 186 escaquistes d'edat escolar han pres part en un campionat que, any rera any, va ampliant la seva participació, tant de jugadors provinents de centres escolars, com també de clubs, ja que també està oberta la fase a escaquistes de l'àmbit federat.

A la tercera i darrera jornada del passat dia 1 de febrer, es va procedir als lliuraments de trofeus als/les tres jugadors/es que van assolir el primer lloc a la classificació general de cada categoria, com també diplomes als tres primers/eres de cada modalitat, escoles (JEEC) o club (federats). Paral·lelament a la classificació individual, es varen atorgar els trofeus d'equips/escoles a les tres primers escoles, tenint en compte els resultats de les 3 categories de l'Etapa de Primària, resultant l'Institució Tarragona (Col·legi Turó) com a campió, tot seguint de l'AMPA Escola Pràctiques i de l'AMPA Mare de Déu del Lledó de la Pobla de Mafumet.

Al acte del lliurament, varem gaudir de la presència de l'alcalde de Tarragona, Sr. Pau Ricomà; de la Directora de Comunicació del Port de Tarragona, Sra. Montserrat Adan; de la presidenta del CET, Sra. Estefania Serrano i dels vicepresidents, Sr. Pere Valls i Sr. Xavier Prim.

Podeu consultar els resultats finals de cada categoria al següent enllaç http://chess-results.com/tnr507065.aspx

Teniu a la vostra disposició l'àlbum amb un recull fotogràfic al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: