Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  INICI DE LA FASE TARRAGONÈS D'ESCACS AL PORT DE TARRAGONA

INICI DE LA FASE TARRAGONÈS D'ESCACS AL PORT DE TARRAGONA

22/01/2020

El dissabte passat va tenir lloc l'inici de la Fase del Tarragonès d'Escacs que organitzem amb el suport del Club Escacs Tarragona i del Port de Tarragona i la col·laboració de la Federació Catalana d'Escacs. Aquest curs, davant el creixent augment de participació, hem traslladat la seu habitual de les darreres edicions del municipi de Perafort, amb el suport que sempre ens facilitava el seu ajuntament, al Tinglado nº1 del Port de Tarragona, que gaudeix de la possibilitat d'un major aforament.

En aquesta primera jornada, han pres part un total de 127 escaquistes escolars i de 59 federats, amb un total de 186.

 

- Els centres i clubs que prenen part al campionat són els següents: Centres escolars (Jocs Esportius Escolars): AMPA Mare de Déu del Lledó de la Pobla de Mafumet, AMPA Sagrat Cor, Col·legi Mare Nostrum, APMA Escola Pràctiques, AMPA Mare de Déu del Carme, AMPA Escola Pax, AMPA Escola Sant Bernat Calvó de Vila-seca, Institució Tarragona, AMPA Col·legi El Carme, AMPA Col·legi Lestonnac.

- Clubs (Federació): Club Escacs Torredembarra, Club Escacs Vila-seca, Reus Escacs CE, Club Escacs Riudoms i Club Escacs Tarragona.

 

Durant la jornada, varen tenir l'oportunitat també de comptar amb la presència de l'alcalde de Tarragona, Sr. Pau Ricomà, que va adreçar una salutació a tots els participants i acompanyants.

La fase comarcal continuarà els dos propers dissabtes, lliurant-se el corresponents guardons a la tercera i darrera jornada del dia 1 de febrer.

Podeu consultar els resultats a http://chess-results.com/tnr507065.aspx

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: