Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EN MARXA LA 5a EDICIÓ DE "TOTS SÓM ÀRBITRES"

EN MARXA LA 5a EDICIÓ DE "TOTS SÓM ÀRBITRES"

21/01/2020

Aquest passat cap de setmana varem iniciar la 5a edició del programa "Tots som Àrbitres", programa de Valors del Consell Esportiu del Tarragonès dels Jocs Esportius Escolars. L'objectiu principal del programa gira al voltant a que els infants experimentin la tasca arbitral, acompanyats de l'àrbitre oficial i desenvolupant les seves funcions, per tal de potenciar diferents valors inherents a aquesta figura i a l'esport en general (respecte, empatia, imparcialitat, responsabilitat, resolució de conflictes, cooperació,..).

Aquest curs, el partit escollit per començar el programa ha estat el de la categoria aleví femení de bàsquet, que ha enfrontat les noies del Col·legi Aura amb les de l'Escola Elisabeth de Salou. Durant el curs es preveu la seva aplicació en uns 70 partits de les diferents modalitats d'esport d'equip de la categoria aleví (Cicle Superior de Primària), minibàsquet, futbol sala i minihandbol.

A cada quart, un/a jugador/a (2 per equip a cada partit), acompanyen a l'àrbitre, desenvolupant diferents tasques arbitrals i adoptant les responsabilitats pròpies del col·legiat, que explica i tutela als infants com arbitrar de manera correcta i interactuant així amb tots els participants i agents presents al partit.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: