Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CELEBRADA LA 2A TROBADA CET DE FUTBOL 7 VETERANS A LA RIERA DE GAIÀ

CELEBRADA LA 2A TROBADA CET DE FUTBOL 7 VETERANS A LA RIERA DE GAIÀ

20/12/2019

El passat diumenge 15 de desembre es va celebrar al Camp Municipal de la Riera de Gaià, la 2a Trobada CET de Futbol 7 Veterans, organitzada pel Club Futbol Riera i el Consell Esportiu del Tarragonès amb el suport de l'Ajuntament de la Riera de Gaià. Hi van participar els equips de veterans de CFB Els Pallaresos, CF La Riera i del CE El Catllar.

El Consell Esportiu, amb la finalitat de facilitar la pràctica del Futbol 7 per equips veterans (adults majors de 30 anys), organitza trobades de caire amistós, conjuntament amb les entitats participants, amb l'objectiu de fer visible l'esport d'adults i acabar reunint un nombre d'equips interessats en engegar un lliga regular a partir de febrer de 2020.

Seguint amb aquesta premissa es preveu una tercera trobada al gener. Properament es publicarà la convocatòria i les bases de participació.

Podeu consultar els resultats de la jornada a:  https://www.cetarragones.cat/documents/166699800resultats-ii-trobada-cet-de-futbol-7-veterans-15-12-2019.pdf

Teniu a la vostra disponibilitat l’àlbum amb un recull de fotografies de la trobada a:  https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: