Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  DARRER CAP DE SETMANA DE L’ANY AMB UNA GRAN AGENDA ESPORTIVA I SOLIDÀRIA

DARRER CAP DE SETMANA DE L’ANY AMB UNA GRAN AGENDA ESPORTIVA I SOLIDÀRIA

16/12/2019

Aquest passat cap de setmana, darrer de l’any amb la programació d’activitats dins la nostra agenda, ha estat farcit d’actuacions esportives d’edat escolar, tant de caire lúdic i participatiu, com competitiu i, en alguns dels casos, també solidaris.

Vam començar amb el dissabte al Camp Municipal del Catllar, on 13 equips Minis (P4-P5) van participar a la 1a Trobada MINI-FUTBOL TARRAGONÈS, amb el control tècnic del CEE El Catllar, primera de les 4 trobades programades dins el nostre programa de futbol formatiu.

Tanmateix, a la pista municipal de Torredembarra es va celebrar la primera jornada de la 3a edició de les TROBADES ATLÈTIQUES DE TORREDEMBARRA, organitzada pel Club Atletisme Torredembarra, amb participació d’esportistes tant de l’àmbit escolar com federat. Els resultats estan publicats al següent enllaç https://www.cetarragones.cat/documents/721250886resultat-trobada-atletica-nadal-torredembarra-14.12.19.pdf

Al diumenge al matí va tenir lloc el 3r CROS ESCOLAR CREIXELL-LES ERES, promogut per l’ajuntament de Creixell i l’AMPA Escola Les Eres, cinquè del calendari de la Lliga comarcal del Tarragonès, amb una participació d’uns 300 esportistes. Podeu consultar els resultats a https://www.cetarragones.cat/documents/1740177247result-les-eres-2019.pdf

Durant tot el diumenge també, el Club Judo Els Pallaresos va celebrar la seva clàssica CARPA JUDOCA ELS PALLARESOS, emmarcada dins els actes locals de la Marató de TV3; amb dues trobades, una matinal més competitiva i una per la tarda, de caire familiar i festiu, i amb una gran participació a totes dues.

Per tancar el cap de setmana, la presidenta del CET, Estefania Serrano, i la vicepresidenta institucional, Rosa M. Sánchez, ahir a la tarda a la seu telefònica del Port de Tarragona, van col·laborar activament amb la campanya de la Marató de TV3 per la investigació de les malalties minoritàries.

Un més que complert cap de setmana, que també es va complementar amb diferents actes institucionals (presentacions del Club Atletisme Tarragona i Bàsquet Teresianes) i amb la Trobada de Veterans de futbol 7 que es va celebrar ahir diumenge al matí al Camp Municipal de la Riera de Gaià.

Podreu consultar àlbums específics de les diferents activitats al nostre apartat de Flickr.

https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: