Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL CN TÀRRACO ACULL UNA NOVA EDICIÓ DE LA TROBADA InTARRACTION

EL CN TÀRRACO ACULL UNA NOVA EDICIÓ DE LA TROBADA InTARRACTION

29/11/2019

El Club Natació Tàrraco va acollir el passat 26 de novembre, la cinquena edició de la Trobada Aquàtica ‘InTarraction‘, una iniciativa generada i organitzada conjuntament pel club i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb el suport de la Fundació Onada i l’Escola SOLC.

 

Es tracta d’una cita consolidada al calendari i que té l’objectiu de potenciar les capacitats físiques i cognitives de persones amb necessitats especials i ajudar a facilitar la seva integració a partir de la pràctica esportiva de diferents modalitats aquàtiques. Amb l'èxit i resposta de les diferents entitats a les darreres edicions, es va desdoblar la convocatòria de la trobada en dues jornades, una destinada als centres ocupacionals i, una altra al febrer, per centres d'educació especial.

 

En aquesta edició, hi varen participar 48 usuaris, pertanyents als següents tallers i centres ocupacionals: Fundació Ginac de Valls, Aprodisca de La Selva, Taller Baix Camp de Reus, El Ventall del Vendrell, Fundació Estela, Taller SOLC, Fundació Onada de Tarragona i Onada de Torredembarra.

 

Podeu consultar l'àlbum fotogràfic a https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: