Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  DEFINIDA LA NOVA COMISSIÓ DIRECTIVA DEL CET, PRESIDIDA PER ESTEFANIA SERRANO

DEFINIDA LA NOVA COMISSIÓ DIRECTIVA DEL CET, PRESIDIDA PER ESTEFANIA SERRANO

25/11/2019

El passat dijous, 21 de novembre, es va celebrar la reunió d’elecció dels càrrecs de la Comissió Directiva del Consell Esportiu del Tarragonès, una vegada celebrada les eleccions dels estaments corresponents el passat 30 d’octubre i dictaminades les resolucions per part de la junta electoral a les diferents al·legacions presentades.

A la reunió es van definir, inicialment, en quina persona recauria la màxima representació del consell esportiu pel següent mandat (2019-2023), recaient de nou la presidència en la persona d’Estefania Serrano Agudo. Els diferents altres càrrecs directius van ser acordats de la següent manera:

-       Vicepresident executiu: Sr. Pere Valls Miró
-       Vicepresident esportiu: Sr. Xavier Prim Cusidó
-       Vicepresident econòmic: Sr. Enric Rovira Veciana
-       Vicepresidenta institucional: Sra. Rosa Maria Sánchez Pérez
-       Secretari: Jordi Ruiz Domènech

La resta de membres, que ostentaran el càrrec de vocals de la comissió directiva, són els següents:

Sr. Alex Cañas Torres; Sr. Sebastià Gilart Gatius; Sra. Cristina Guzmán Roset; Sr. Dídac Nadal Abad; Sr. Antonio M. Reyes Padrón i Sr. Ferran Tortosa Ferrer.

La presidenta, Estefania Serrano, va intervenir per tal d’agrair als membres de la comissió directiva de l’etapa anterior la seva dedicació i, davant aquesta nova etapa que recent s’inicia, va manifestar la seva voluntat de treballar tots plegats i de manera conciliadora, amb les portes obertes a totes aquelles persones que es vulguin involucrar i treballar per l’esport base a la nostra comarca.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: