Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL BOWLING, GARANTIA DE DIVERSIÓ A LES XXIV JORNADES ESPORTIVES

EL BOWLING, GARANTIA DE DIVERSIÓ A LES XXIV JORNADES ESPORTIVES

21/11/2019

Aquest dimecres, Bowling Diverland, ens ha tornat a facilitar la possibilitat de gaudir d’una de sessions que més acceptació té dins de les Jornades Esportives per a persones amb discapacitat. Durant la matinal d’avui han estat 38 els participants dels centres Taller Priorat, Ginac de Valls, El Ventall del Vendrell, Taller Baix Camp de Reus i Fundació Onada Tarragona i Torredembarra, que ha mostrat les seves habilitats.

A banda de la col·laboració que sempre ens brinda Bowling Diverland per a que l’activitat sigui possible, es fa molt destacable el suport i la implicació del nostre grup de voluntaris i tècnics, que han vetllat pel bon desenvolupament de l’activitat, interactuant en tot moment amb els participants.

El dimarts vinent, 26 de novembre, ens espera la Trobada Aquàtica InTarraction que desenvolupem conjuntament amb el Club Natació Tàrraco. Primera de les dues programades aquest curs dins les XXIV Jornades Esportives, aquesta dirigida al centres ocupacionals i amb una inscripció de 50 participants de 7 entitats del Camp de Tarragona.

Teniu a la vostra disponibilitat l’àlbum amb un recull de fotografies de la jornada a  https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: