Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EXITOSA 10a EDICIÓ DEL CROS ESCOLAR DEL ROQUISSAR-ALTAFULLA

EXITOSA 10a EDICIÓ DEL CROS ESCOLAR DEL ROQUISSAR-ALTAFULLA

18/11/2019

El X Cros Escolar El Roquissar - Altafulla, que organitza l’AMPA Escola El Roquissar, l'Ajuntament d'Altafulla i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb la col·laboració de l’Escola El Roquissar, del Club Atletes d’Altafulla i de l'Escola La Portalada, va gaudir ahir diumenge d’una altra edició força satisfactòria de participants, públic i desplegament organitzatiu.

Un cros, purament escolar, destinat a esportistes d’Educació infantil, Primària i Secundària que té la capacitat de arribar a una participació de gairebé 400 escolars, demostrant la seva consolidació dins el calendari comarcal.

Podeu consultar els resultats d’aquest tercer cros de la lliga comarcal del Tarragonès a: https://www.cetarragones.cat/documents/253682766result-roquissar2019.pdf

La següent jornada serà el 24è Cros del Col·legi Sant Pau de Tarragona, que tindrà lloc el proper diumenge 1 de desembre.

Teniu a la vostra disponibilitat l’àlbum amb un recull de fotografies de la jornada a  https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: