Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LA ROLLERPALLARESOS QUIMERA GAMES S'INCORPORA ALS JOCS ESCOLARS

LA ROLLERPALLARESOS QUIMERA GAMES S'INCORPORA ALS JOCS ESCOLARS

18/11/2019

Aquest passat diumenge, 17 de novembre, l’Escola Sant Sebastià dels Pallaresos va ser escenari de la 2a edició de la Rollerpallaresos Quimera Games, trobada de promoció de diferents modalitats de patinatge en línia organitzada pel Club Patí Quimera dels Pallaresos, amb la col·laboració de l’ajuntament del Pallaresos i el suport tècnic i logístic del Consell Esportiu del Tarragonès.

Uns cinquanta patinadors i patinadores de totes les edats, tant del propi club com també d’altre entitats com l’AMPA Escola Ventura Gassol del Morell, es van aplegar a llarg del matí en una trobada que, a partir d’aquesta edició, s’afegeix al calendari d’activitats dels jocs esportius escolars del CET. 

Es van programar un conjunt d’activitats lúdiques i adaptades a tots els nivells, realitzant-se una sèrie de jocs no competitius a través de les diferents disciplines de patinatge que es desenvolupen al club organitzador, amb la pràctica de curses de velocitat, realització de figures de patinatge artístic, partits amistosos d’hoquei patins i reptes de freestyle, com a experiència prèvia a la posterior fase comarcal en algunes d’aquestes modalitats. Disciplines molt emergents dins el nostre territori i amb un augment progressiu d’activitats a l’agenda comarcal i d’esportistes participants.

Teniu a la vostra disponibilitat l’àlbum amb un recull de fotografies de la jornada a  https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: