Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LA VIL·LA ROMANA DE CENTCELLES ACULL LA JORNADA DE SENDERISME

LA VIL·LA ROMANA DE CENTCELLES ACULL LA JORNADA DE SENDERISME

30/10/2019

La vila romana de Centcelles va acollir aquest dimarts passat la sessió de senderisme programada dins les XXIV Jornades Esportives per a persones amb discapacitat. Uns 70 usuaris dels tallers i centres Aprodisca de Montblanc, Ginac de Valls, Fundació Santa Teresa del Vendrell, Taller Baix Camp de Reus, Fundació Estela de Tarragona i Fundació Onada Tarragona i Torredembarra que, després del preceptiu esmorzar, varen tenir l’oportunitat de visitar el monument i gaudir d’una ruta molt assequible pels voltants del municipi de Constantí.

Pel desenvolupament de la jornada varen poder comptar amb la col·laboració logística de l’ajuntament de Constantí i també amb la presència i la salutació de la seva 1a tinent d’alcalde, la Sra. Dolors Fortuny. També vàrem tenir el suport d’un destacat nombre de voluntaris del nostre grup APiFV-CET.

La següent activitat serà la de petanca, el proper dimecres 13 de novembre a les instal·lacions del camp de Roqueral del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona.

Per a més informació del programa i totes les seves activitats esportives, podeu consultar el següent enllaç: https://www.cetarragones.cat/contents/803950549calendari-programes-esportius-per-a-persones-amb-discapacitat-intel%C2%B7lectual-2019-20.pdf


Teniu a la vostra disponibilitat l’àlbum de fotografies de la jornada a  https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: