Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  NOVA CONVOCATÒRIA CURS DE MONITOR/A DE DINAMITZACIÓ ÀMBIT POLIESPORTIU (registre ROPEC)

NOVA CONVOCATÒRIA CURS DE MONITOR/A DE DINAMITZACIÓ ÀMBIT POLIESPORTIU (registre ROPEC)

12/08/2019

El Consell Esportiu del Tarragonès, amb el suport de diferents entitats i formadors i amb l’autorització de l’ESCOLA CATALANA DE L’ESPORT convoca un nou CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L’ÀMBIT POLIESPORTIU, amb els seus quatre blocs preceptius, que donem accés a que el titulats en aquesta formació pudin donar-se d’alta al REGISTRE OFICIAL DE PROFESSIONALS DE L’ESPORT DE CATALUNYA (ROPEC).

Aquest registre habilita a poder treballar, en aplicació de la normativa vigent, com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys, en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

 

Per aconseguir el títol, és imprescindible haver superat les següents accions formatives:

 

-          BLOC COMÚ CIATE. 15h.
-          BLOC ESPECÍFIC DE CIATE EN JOC I ESPORT. 35h.
-          BLOC ESPECÍFIC DE GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES. 35h.
-          CURS DE PROCEDIMENTS DE TÈCNIQUES I RECURSOS DE PRIMERS AUXILIS, 15h (és necessari haver fet els blocs anteriors)
-          PERÍODE DE PRÀCTIQUES de 150 hores o CERTIFICAT D’EXPERIÈNCIA EQUIVALENT.

 

La formació, amb els quatre diferents blocs convocats, va des del 14 d’octubre al 16 de desembre de 2019. El primer període d’inscripció finalitza el dijous 10 d’octubre.

 

La inscripció és pot fer de tot el curs complet (4 blocs) o també de manera parcial, en el cas dels 3 primers blocs.

 

La corresponent convocatòria, el full d’inscripció i documents addicionals, el temari dels diferents blocs i la seva distribució horària, ho teniu a la vostra disponibilitat a: https://www.cetarragones.cat/formacio/cursos-de-monitors/curs-monitora-dactivitats-de-dinamitzacio-en-lambit-poliesportiu-registre-ropec/

 

Més informació a Consell Esportiu del Tarragonès, C/Zamenhoff, 5. Tarragona
www.cetarragones.cat – 977 249 484 – info@cetarragones.cat

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: