Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  FI DE L’URV SUMMER CAMP AMB UN IMPORTANT SUPORT DEL CET

FI DE L’URV SUMMER CAMP AMB UN IMPORTANT SUPORT DEL CET

31/07/2019

Després de 5 setmanes (del 25 de juny al 26 de juliol), la 12a edició de l’URV Summer Camp ha arribat a la seva finalització, amb una balanç positiu de les aportacions que ha facilitat el Consell Esportiu del Tarragonès i el seu equip tècnic, com a entitat encarregada aquesta edició del desenvolupament tècnic, destacant les següents:

  • Dilluns 08.07.19. Taller de toc-bol. A càrrec de tècnics de l’Associació Toc-bol
  • Dilluns 15.07.19. Taller de tir amb arc adaptat (fletxes toves). A càrrec de tècnics del Club TAU,

​      Aquestes dus entitats col·laboren habitualment amb el nostre consell esportiu en la visualització i primer contacte del seu esport a nivell escolar, en el foment de l’esport femení i d’activitats esportives per a persones amb discapacitats.

  • Dimecres 17.07.19. Excursió a Caixa Fòrum (Exposició Robert Capa) i visita al Museu Central. Una nova i interessant iniciativa lúdico-cultural.

 

  • Dimarts 23.07.19. Visita de la Fundació Onada Torredembarra. Seguint amb la dinàmica de l’àrea de cohesió social del CET, es va considerar oportú facilitar la integració i la interacció d’usuaris d’un centre ocupacional (persones amb discapacitat intel·lectual) amb diferents infants del campus; en aquest cas, d’Onada Torredembarra, que va venir amb un grupet per tal compartir jocs de balls i jocs lúdico-esportius; jornada que va resultat del tot profitosa i ben divertida.


Tot l’equip tècnic ha esta seleccionat i contractat pel CET. També hem gestionat la presència de set alumnes en pràctiques, provinents de l’àrea del lleure, de l’àrea esportiva i de l’àmbit acadèmic. Dins de l’acord de col·laboració, des del CET també s’ha facilitat al Campus molt de materialesportiu, lúdic i didàctic, que ha reforçat tot el material ja existent i la possibilitat d’ampliació d’activitats.

El servei del nostre grup de Voluntaris CET-APiFV també ha estat present en moments puntuals, reforçant el suport tècnic i logístic a totes les excursions externes celebrades i també a la jornada amb persones amb discapacitat.

Una vinculació tècnica i administrativa que també es va veure reforçada institucionalment, amb la presència de la presidenta del CET, Estefania Serrano, a l’Excursió Visita al Crai del Campus Catalunya i Rectoria de la URV, tot acompanyant a la rectora de la URV, Maria José Figueras, a la recepció que va fer als participants del campus, el passat dia 10 de juliol.

Podeu consultar àlbums de fotografies  a https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums i http://www.urv.cat/ca/vida-campus/extensio-universitaria/activitat-fisica/esport/activitats/summer-camp/fotografies-videos/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: