Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  GRAN COLOFÓ DE LES XXIII JORNADES AMB LA FESTA D’ESTIU AL CATLLAR

GRAN COLOFÓ DE LES XXIII JORNADES AMB LA FESTA D’ESTIU AL CATLLAR

11/07/2019

Aquest dimecres hem tancat la 23a edició de les JORNADES ESPORTIVES PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT, convocades per la Fundació Onada i el Consell Esportiu del Tarragonès amb la ja tradicional FESTA D’ESTIU,  celebrada, com sempre, en el immillorable marc del Parc de la Torre d’en Guiu del Catllar.

Un total de 90 participants dels centres Baix Camp de Reus, Aprodisca Montblanc, Aprodisca la Selva del Camp, Ginac de Valls, Fundació Sta. Teresa del Vendrell i de la Fundació Onada de Tarragona, ha pogut gaudir d’un amplíssim ventall lliure d’activitats, amb la programació de jocs de coordinació i d’equilibri, jocs cooperatius, jocs de punteria i jocs tradicionals, culminat amb el sempre esperat moment musical final, el lliurament d’obsequis i l’agraït refrigeri que sempre ens facilita l’ajuntament del Catllar.

Aquesta edició, hem tingut també una participació molt especial amb una vintena d’alumnes de Primària del Summer Camp de l’Escola Internacional del Camp de Salou que han volgut compartir la jornada i treballar d’allò més la integració i la cohesió social, interactuant en tot moment. També han estat presents una bona representació dels incombustibles voluntaris del nostre grup CET-APiFV.

Un gran colofó del programa, tot esperant la propera edició, que tindrà inici el proper octubre.

Podreu consultar l’àlbum de fotografies a https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: