Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL TOC BOL VISITA L’URV SUMMER CAMP

EL TOC BOL VISITA L’URV SUMMER CAMP

09/07/2019

Aquest dilluns 8 de juliol, tot iniciant el 3r torn, les diferents modalitats de l’URV Summer Camp han pogut gaudir de la visita de representants de l’Associació TOC-BOL, encapçalada pel seu creador, Manuel Núñez, que han fet un taller demostratiu d’aquest divertit joc que té moltes aplicabilitats i destinataris.

S’han dissenyat diferents exercicis de familiarització i partidets que ha possibilitat que els infants del Campus, distribuïts en dos torns, hagin pogut fet un tastet d’una modalitat esportiva desconeguda i força engrescadora per a tots ells. Es tracta d’un joc molt participatiu en el qual s’ha d’anar fent tocs a una pilota gran tova amb la mà, ja sigui fer un punt, una passada a un company o avançar. L’objectiu del joc es que la pilota toqui el taulell de la cistella (dissenyada específicament) i que aquesta emeti un soroll.

Aquesta activitat és una de les aportacions que el Consell Esportiu del Tarragonès ha programat complementàriament, una vegada vàrem estat designats per la Universitat Rovira i Virgili per a portar el control tècnic de l’URV Summer Camp de la present edició.

Podeu consultar l’àlbum de fotografies a https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: