Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  L’HANDBOL i ELS ESCACS TANQUEN ELS JEEC AL TARRAGONÈS

L’HANDBOL i ELS ESCACS TANQUEN ELS JEEC AL TARRAGONÈS

17/06/2019

Aquest passat dissabte, 15 de juny, dues activitats promogudes per dues entitats tarragonines referents en el seu corresponent esport, van tancar les activitats programades al Tarragonès dins dels Jocs Esportius Escolars corresponent al curs 2018/19.

Al matí, al barri de Sant Salvador (pavelló i escola) es va celebrar la MACRO-TROBADA DE MINI-HANDBOL TARRAGONA, organitzada pel Tarragona Handbol Club amb el nostre suport, que van comptar amb una participació d’11 equips de categories de Primària, un gran fi de festa per a tota una gran tasca d’integració mitjançant l’esport.

Al tarda, va ser el torn pel Club d’Escacs Tarragona que, conjuntament amb el CET i el suport del Port de Tarragona, va organitzar la XI TROBADA D'ESCACS INFANTIL - 2n TROFEU TARRAGONÈS SEMI-RÀPIDES en un magnífic escenari, com va ser la Pèrgola del Moll de Pescador del Barri del Serrallo, una activitat al carrer que va aplegar uns 40 escaquistes d’edat escolar de la comarca.

També teniu a la vostra disposició els àlbums de fotografies corresponents:  https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: