Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ONADA, ACTIVA CALAFELL I SOLC PÒDIUM FINAL DE LA V LLIGA INTERCENTRES

ONADA, ACTIVA CALAFELL I SOLC PÒDIUM FINAL DE LA V LLIGA INTERCENTRES

11/06/2019

Després de la disputada jornada de tir amb arc a la seu de la Salle Tarragona, l’equip d’Onada Tarragona es va proclamar campió d’aquesta 5a edició de la Lliga Intercentres, amb un marge molt ajustat per davant d’Activa Calafell i Solc Groc, seguits de Fundació Estela, Los Torreonada (Onada Torredembarra) i Solc Vermell.

 

El Club TAU de tir amb arc va desplegar, com sempre, una gran col·laboració tècnica i els alumnes de la Salle Tarragona es varen implicar d’una manera excel·lent, interactuant i ajudant en tot moment i portant les puntuacions de totes les sèries realitzades.

 

Els nostre agraïment a tots els centres ocupacionals que han participat amb els seus equips; als tres centres escolars que han donat suport amb el seu alumnat (Institut Torredembarra; Institut Collblanc de la Canonja i La Salle Tarragona), així com al club TAU i el nostre grup de voluntaris APIFV-CET, amb el seu incondicional i impressionant suport. Tot aquest conjunt de persones i entitats fan que aquesta activitat sigui tot un èxit, amb una gran vessant integradora i també molt gratificant per a totes les persones que intervenen.

 

Podeu consultar tots els resultats i la classificació final de la Lliga al següent enllaç: https://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programes-ludic-esportius-per-a-persones-amb-discapacitat-intellectual/lliga-intercentres-persones-amb-discapacitat/

 

També podeu consultar l'àlbum fotogràfic al nostre Flickr: https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: