Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL CET CONVOCA ELS XII PREMIS AURIGA FVSCVS 2019

EL CET CONVOCA ELS XII PREMIS AURIGA FVSCVS 2019

31/05/2019

Ja podeu consultar les Bases i teniu a la vostra disposició la butlleta de presentació de candidatures dels Premis Auriga Fvscvs 2019, que arriben ja a la seva 12a edició al següent enllaç.

https://www.cetarragones.cat/auriga-fvscvs/premis-auriga-fvscvs/

 

Per aquesta convocatòria, s’han contemplat 13 diferents categories, la distinció especial del CET i, com és habitual, l’apartat de distincions directes a proposta dels diferents ajuntaments de la comarca.

 

Les propostes de les candidatures als premis podran ser presentades a iniciativa de persones, d’escoles, de les associacions de mares i pares, de les associacions esportives, dels ajuntaments del Tarragonès i de qualsevol altra institució o entitat vinculada als programes desenvolupats pel Consell Esportiu i/o a l’esport de base en general, ja siguin d’àmbit escolar, d’àmbit federatiu o d’esport per a tothom i en el lleure.

 

La data de presentació de candidatures finalitza el divendres 28 de juny i la data prevista per fer l’acte de lliurament dels Premis és el divendres, 4 d’octubre, a la seu que es comunicarà oportunament.

 

Tanmateix, en aquest enllaç podeu consultar l’àlbum fotogràfic de la gala de l’edició passada, celebrada a La Pobla de Mafumet.

https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72157700966968831

 

Esperem continuar rebent el vostre suport amb la implicació i la presentació de diferents propostes, per tal que els Premis continuïn essent un perfecte escenari comarcal de reconeixement a un gran ventall de diferents agents i àmbits de l’esport al Tarragonès.

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: