Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  L'EQUIP SOLC GROC LIDERA LA V LLIGA INTERCENTRES, AMB LA JORNADA DE PETANCA

L'EQUIP SOLC GROC LIDERA LA V LLIGA INTERCENTRES, AMB LA JORNADA DE PETANCA

31/05/2019

Després de la 1a jornada de la V LLIGA INTERCENTRES (centres ocupacionals), amb la modalitat de petanca, que es va celebrar el passat dimecres 29 de juny a la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra, l’equip Solc Groc ha assolit el lideratge, amb una sessió força anivellada dels 6 equips participants. Els altres equips Onada Tarragona, Activa Calafell, Fundació Estela, Los Torreonada i Solc Vermell van participar també amb molta motivació i ara esperen il·lusionats la següent jornada, que serà la de Bitlles Catalanes el proper dimecres 5 de juny, a la seu de l’Institut Collblanc de La Canonja.

 

La sessió va comptar amb la inestimable col·laboració d’alumnes de 1r de l’ESO de l’Institut Torredembarra, que van aportar un magnífic suport en el control tècnic de les puntuacions de les diferents sèries i guiant als participants d’una manera pro-activa, incidint també en l’objectiu de cohesió social i d’integració de l’activitat. Fet que segur es repetirà a les dues sessions que resten de la Lliga que també es celebraran en centres educatius.

 

Cal mencionar, com sempre, el suport incondicional del nostre grup de voluntaris, implicats al màxim també en aquesta àrea d’activitats del consell esportiu.

 

Podeu consultar els resultats a:

https://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programes-ludic-esportius-per-a-persones-amb-discapacitat-intellectual/lliga-intercentres-persones-amb-discapacitat/

 

També podeu consultar l’àlbum fotogràfic al nostre Flickr. https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: