Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  SUPORT TÈCNIC DEL CET AL SUMMER CAMP 2019 DE LA URV

SUPORT TÈCNIC DEL CET AL SUMMER CAMP 2019 DE LA URV

24/05/2019

El Consell Esportiu del Tarragonès ha estat designat per a portar el control tècnic i la coordinació de l’equip de monitors/es de la propera edició del Summer Camp 2019 de la URV. El perfil majoritàri dels diferents monitors i monitores de les activitats serà el d'estudiants de la URV amb titulació específica de lleure o esportiva.

 

L'edició número 12 del campus tindrà lloc, com és habitual, en els espais de la Universitat i de l'Escola Pràctiques durant les setmanes del 25 de juny al 26 de juliol.

 

La inscripció es fa per setmanes i per modalitats, quatre de disponibles en funció de l'edat i la temàtica de preferència. 

Per als nens d’entre 4 i 6 anys, es fa el Summer Camp for kids, que se centra en el treball dels valors i de les emocions a través del joc, tallers, contacontes, balls tradicionals i cançons, iniciació a l’esport i també informàtica.

 

Per als infants i adolescents d’entre 7 i 12 anys, es pot escollir entre l’Sport Summer Camp, el Dance Summer Camp i el Creative Summer Camp. El primer té per objectiu formar-se en el coneixement de diferents esports i inclou piscina de dilluns a dijous. El Dance Summer Camp té com a contingut l’expressió corporal, a través de la dansa i el ball i també la música i el coneixement d’instruments. El Creative Summer Camp treballa la creativitat a través de tallers de pintura i dibuix a més de tecnologia i informàtica.

 

Hi ha un període d’inscripció preferent per als alumnes de l’Escola Pràctiques de Tarragona i els fills i filles del personal de la URV, que ja està obert. Però el campus és obert a tothom, per això les inscripcions s’obren el proper divendres 24 de maig i es tancaran el 10 de juny.

 

Tota la informació es pot trobar al web de l’URV Summer Camp 2019

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: