Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LES BITLLES CATALANES OMPLEN EL PATI DE L'INSTITUT COLLBLANC

LES BITLLES CATALANES OMPLEN EL PATI DE L'INSTITUT COLLBLANC

10/05/2019

Aquest passat dimecres 8 de maig, l’Institut Collblanc de La Canonja ha albergat una altra jornada de les XXIII Jornades Esportives Persones amb discapacitat. En aquesta jornada, els participants han pogut gaudir de les bitlles tradicionals catalanes, un tradicional joc català on el/la jugador/a llença fins a tres bitllots des d’una distància predeterminada. L’objectiu principal és fer bitlla, es a dir, tombar cinc de les sis bitlles. El control tècnic de l’activitat ha anat a càrrec dels alumnes de l'Institut i el suport del grup de voluntaris del CET-APiFV.

 

A l’inici de la sessió va ploure una mica, motiu pel qual es va aprofitar per fer una sessió de balls, dinamitzada pels mateixos alumnes de l’institut. Posteriorment, un cop acabada la sessió de bitlles, també es fa fer una cloenda musical, fent així, encara més engrescadora i participativa la jornada.

 

Un total de 61 participants han gaudit d’aquest tradicional joc català.

 

Les escoles participants d'aquesta activitat han estat: Fundació Onada Tarragona, Taller Priorat, Aprodisca La Selva, Aprodisca Montblanc, Fundació Ginac Valls, Fundacio Sta. Teresa – Ventall, Taller Baix Camp, Fundació Estela i Taller Solc.

 

Podeu consultar l'àlbum de fotografies al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: