Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  INTERESSANTS PONÈNCIES A LA XI JORNADA DE FORMACIÓ DEL PROFESSORAT D'EF

INTERESSANTS PONÈNCIES A LA XI JORNADA DE FORMACIÓ DEL PROFESSORAT D'EF

29/04/2019

Paral·lelament a l’activitat esportiva d’aquest cap de setmana, dissabte a l'Institut Cal·lípolis es va dur a terme la XI Jornada de Formació del Professorat d'EF, organitzada pel Servei Educatiu del Tarragonès del Departament d'Educació i el CET, amb la presència de 40 docents.

 

Durant aquesta Interessant i profitosa jornada es van desenvolupar 3 conferències i tallers de força interès pedagògic (Competències de l'EF; La inclusió a l'EF i Tècnica correcta de carrera/Atletisme a l'Escola). 

 

Aquesta formació, inclosa dins del Pla de Formació de Zona pel professorat, es pretén facilitar la pràctica docent i donar recursos didàctics i materials al professorat d’Educació Física; afavorir l’intercanvi i la cooperació entre els participants i el facilitar l'adquissició de nous coneixements i afavorir noves pràctiques.

 

La jornada formativa, a més del professorat, també ha estat oberta a altres agents esportius vinculats a l’esport escolar, com coordinadors, estudiants universitaris, graus en EF i monitors esportius, per tal d’afavorir la pràctica esportiva a les escoles de les modalitats programades.

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: