Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  L'ACTIVITAT ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA CONTINUA AMB LA RÍTMICA I EL PATINATGE EN LÍNIA

L'ACTIVITAT ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA CONTINUA AMB LA RÍTMICA I EL PATINATGE EN LÍNIA

29/04/2019

Aquest passat dissabte el Pavelló Municipal de Salou va acollir la 2a Jornada Fase Comarcal Tarragonès Gimnàstica Rítmica, que va presentar un ambient immillorable, on les gimnastes van realitzar les seves actuacions amb el suport de tots els acompanyants que van omplir les grades.

 

L'activitat, organitzada pel Salou Club Esportiu i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb la col·laboració de l’ajuntament de Salou i del Consell Comarcal del Tarragonès, va acollir al voltant de 120 gimnastes.

 

L'Alcalde de Salou, Pere Granados, el Primer Tinent d'alcalde, Marc Montagut, el Regidor d'esports, Daniel López i el Vicepresident del CET Josep Francesc Ferrer, van ser els encarregats de lliurar les medalles a les gimnastes.

 

L'activitat esportiva del cap de setmana va concloure el diumenge amb la Fase Tarragonès de Circuïts d'Habilitat de Patinatge de Línia, celebrada a la Pobla de Mafumet, amb el control tècnic de Dojo Tàrraco. Al voltant de 30 participants van gaudir d'aquesta lúdica modalitat, organitzada per la Secció de Patinatge de Velocitat del Club Gimnàstic de Tarragona, el Club Dojo Tàrraco i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb el suport de la Federació Catalana de Patinatge i l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet. 

 

L'entrega de premis va anar a càrrec de la Presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès, Estefania Serrano.

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: