Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONTINUEN LES XXIII JORNADES ESPORTIVES AMB EL TOC-BOL A TORREDEMBARRA

CONTINUEN LES XXIII JORNADES ESPORTIVES AMB EL TOC-BOL A TORREDEMBARRA

10/04/2019

Les XXIII Jornades Esportives de persones amb discapacitat van continuar amb una nova activitat aquest passat dimecres 10 d'abril.
En aquesta Jornada, celebrada al Pavelló els Caus de Torredembarra, un total de 51 alumnes van gaudir de les diferents activitats esportives, mitjançant el TOC-BOL, una modalitat d'equip innovadora, molt lúdica i adaptable a diferents perfils de jugadors, que es va desenvolupar de la millor manera possible gràcies a la participació activa de tot l'alumnat de les diferents escoles.


En aquesta edició, igual que en les últimes, comptem també amb la participació dels últims cursos de les escoles d'educació especial de la comarca, amb l'objectiu de potenciar la transició a la vida adulta amb activitats atractives les quals afavoreixen la integració i socialització amb altres persones i/o col·lectius de característiques similars.


Les escoles participants d'aquesta activitat han estat: Fundació Onada Tarragona. Fundació Onada Torredembarra, Fundació Ginac Valls, Fundacio Sta. Teresa – Ventall, Taller Priorat, Taller Baix Camp, Fundació Estela i Taller Solc.

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: