Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  200 PERSONES PARTICIPEN A LA VII CAMINADA “A BON PAS FEM SALUT”

200 PERSONES PARTICIPEN A LA VII CAMINADA “A BON PAS FEM SALUT”

05/04/2019

Aquest dijous s’ha celebrat la VII CAMINADA “A BON PAS FEM SALUT”. Com és habitual el punt de sortida ha estar el Camp de Mart de Tarragona. Després de fer l'opportú escalfament, les 200 persones participants han fet un recorregut urbà, circular, de fàcil nivell, que ha travessat els principals carrers de la ciutat i una part del camí del riu Francolí, amb una durada total de dues hores.

L’activitat ha tingut com a objectiu difondre el missatge “activa la vida, millora la vida”, commemorant així el desè aniversari del Dia Mundial de l’Activitat Física.

La caminada ha estat organitzada per la representació territorial de l’Agència de Salut Pública de Catalunya a Tarragona, el Consell Esportiu del Tarragonès, Esports de la Universitat Rovira i Virgili i el Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona.  L’acte ha estat possible gràcies a la col·laboració activa d’entitats professionals de Tarragona: el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers, el Col·legi Oficial de Metges, el Col·legi Oficial de Farmacèutics i el Col·legi Oficial de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya. Aquest últim ha dirigit els exercicis d’escalfament i estirament complementaris a la caminada.

També hi han participat professionals de la salut i actius del Programa PAFES, que es desenvolupa als centres d’atenció primària de la ciutat dels diferents proveïdors de salut: Muralles Salut, Xarxa Tecla i Institut Català de la Salut, i altres entitats com: Mou-te Serveis i Lleure i l'Associació per la Promoció i la Formació del Voluntariat de Tarragona.

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: