Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  MAGNÍFICA ACOLLIDA DE LA 13A EDICIÓ DE LA TROBADA ESPORTIVA D’ESCOLES D’EDUCACIÓ ESPECIAL

MAGNÍFICA ACOLLIDA DE LA 13A EDICIÓ DE LA TROBADA ESPORTIVA D’ESCOLES D’EDUCACIÓ ESPECIAL

05/04/2019

Aquest matí ha tingut lloc la 13a edició de la Trobada Esportiva d’Escoles d’Educació Especial a l’Anella Mediterrània, que ha comptat amb un total de 155 participants. Per aquesta edició, les tres entitats promotores de la trobada Escola Solc, Institut Cal·lípolis i Consell Esportiu del Tarragonès hem considerat oportú extraure-la, per primera vegada, fora de la seu habitual del Complex Educatiu, a unes instal·lacions magnífiques on l’esperit dels Jocs Mediterranis continua vigent per a que els nostres participants en puguin gaudir d’elles, gràcies també a la col·laboració facilitada pel Patronat Municipal d’Esports i per l’Ajuntament de Tarragona.

 

9 han estat les escoles d'educació especial d’arreu de la província que hi han participat, consolidant així la tendència dels darrers anys, on gairebé la majoria d’escoles del territori volen participar-hi, convertint la trobada en tot un referent de festa lúdico-esportiva del seu alumnat: SOLC, Tarragona; JERONI DE MORAGAS, Móra d’Ebre; NTRA. SRA. DEL MAR, Reus; SANT RAFAEL, Tarragona; ESTELA, Tarragona; ESCOLA EE ALBA, Reus; CEE L’ÀNGEL – APASA, Amposta; GARBÍ, El Vendrell; CEE LA MUNTANYETA, Tarragona.

 

En aquesta edició tots els nois i noies han pogut gaudir d’una jornada on han format part de diferents activitats esportives, lligades a la modalitat de l'atletisme i de diferents jocs esportius i cooperatius dirigides pels propis alumnes de l’Institut Cal·lípolis; a més de gaudir de diferents obsequis entregats al final de la trobada, gràcies a les aportacions del Port de Tarragona, Aigües de Tarragona i del propi Patronat Municipal d'Esports de Tarragona. Després del dinar, aquells centres que s'han quedat a l'Anella, han pogut tancar la jornada amb una sessió musical de balls.

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: