Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  L'INSTITUT VILA-SECA ACULL UNA NOVA ACTIVITAT DE LES XXIII JORNADES ESPORTIVES

L'INSTITUT VILA-SECA ACULL UNA NOVA ACTIVITAT DE LES XXIII JORNADES ESPORTIVES

28/03/2019

El programa de les XXIII Jornades Esportives de persones amb discapacitat ha continuat aquest dimecres 27 de març amb una nova activitat a l’Institut Vila-Seca que ha acollit un total de 47 participants. Tots ells han gaudit de l’esport amb l’objectiu de fomentar el treball en equip.

 

Aquestes jornades les organitzem, des de l'any 1997, conjuntament amb la Fundació Onada de Tarragona i està destinada al col·lectiu de discapacitats intel·lectuals d'edat adulta dels centres i tallers ocupacionals del Tarragonès i de la resta de comarques.

 

Com a novetat, a les darreres edicions, també s'ha obert als alumnes dels cicles superiors de les Escoles d'Educació Especial.

 

Les escoles participants d’aquesta activitat han estat: Fundació Onada Tarragona. Fundació Onada Torredembarra, Fundació Ginac Valls, Fundacio Sta. Teresa – Ventall, Taller Baix Camp, Fundació Estela i Taller Solc. Una vegada més, la gran implicació del nostre grup de voluntariat a partir d'aquesta edició, ens està permetent encara més una major optimització del programa.

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: