Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ESPLÈNDID CAP DE SETMANA FARCIT D'UNA INTENSA ACTIVITAT ESPORTIVA

ESPLÈNDID CAP DE SETMANA FARCIT D'UNA INTENSA ACTIVITAT ESPORTIVA

18/03/2019

L'activitat esportiva del cap de setmana es va iniciar el dissabte a Torredembarra amb la Fase Tarragonès JEEC Patinatge Artístic al Pavelló Municipal Sant Jordi i amb les II Jornades Atlètiques a la pista d'atletisme.

 

Ambdues activitats van assolir un gran èxit de participació. Tant el patinatge com l'atletisme van ser acompanyats per un excel·lent ambient que va permetre als esportistes gaudir de la pràctica de l'esport de la millor manera possible. Gràcies a la bona acollida, Torredembarra va oferir una gran jornada matinal amb l'esport com a protagonista.

 

El ritme frenètic d'activitats va continuar el diumenge amb el VI Cros Solidari Perafort on un total de 287 esportistes van participar en les diferents curses.

 

Paral·lelament, al Pavelló del Club Gimnàstic de Tarragona es va celebrar la Fase Tarragonès Curses de Patinatge en línia on patinadors i patinadores van participar en les diferents curses de velocitat i als circuits d'habilitat.

 

Teniu a la vostra disposició els resultats de les diferents activitats a: https://www.cetarragones.cat/documentacio-i-competicions/

 

Podeu consultar l'àlbum de fotografies de les diferents activitats al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: