Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL CET CONVOCA UNA NOVA TROBADA PEDAGÒGICA DE GOLF A LES ESCOLES

EL CET CONVOCA UNA NOVA TROBADA PEDAGÒGICA DE GOLF A LES ESCOLES

15/02/2019

El Consell Esportiu del Tarragonès, conjuntament amb el Servei Educatiu del Tarragonès i gràcies al suport de Golf Costa Daurada i de la Federació Catalana de Golf, convoca una nova trobada pedagògica de Golf per tal de promocionar aquest esport dins l’àmbit escolar i extraescolar. La trobada està destinada al professorat d’Educació Física i programada dins del Pla de Formació de Zona del Departament d’Ensenyament.

 

La jornada se celebrarà durant tot el matí del dissabte 23 de març a les mateixes instal·lacions del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center i està vinculada al programa “Golf a les Escoles” de la Federació Catalana de Golf (http://www.golfalesescoles.com/), que ja està gaudint d’un notable desplegament arreu de diferents centres escolars de Catalunya i al que alguns centres de la demarcació ja s’han adherit. El període d’inscripció finalitza el 18 de març.

 

Podreu consultar la informació d’aquesta trobada pedagògica a la nostra WEB https://www.cetarragones.cat/contents/838951665diptic-jornada-golf-a-les-escoles-2019--23.03.19-.pdf

 

Així mateix, us avancem que la tradicional Jornada Pedagògica genèrica (conferència i tallers) que convocarem a la seva ja 11a edició, està prevista pel dissabte 27 d’abril, a la seu habitual del Complex Educatiu de Tarragona-Institut Cal·lípolis.

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: