Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LA POBLA DE MAFUMET GAUDEIX D'UN INTENS CAP DE SETMANA D'ACTIVITAT ESPORTIVA

LA POBLA DE MAFUMET GAUDEIX D'UN INTENS CAP DE SETMANA D'ACTIVITAT ESPORTIVA

12/02/2019

Les festes del Lledó de la Pobla de Mafumet han marcat l’agenda del cap de setmana del Consell Esportiu del Tarragonès amb dues jornades esportives. L'activitat esportiva ha començat amb la celebració del 3r Campionat de Pàdel del Lledó al CEM de la Pobla de Mafumet, acte programat dins les festes d’hivern de La Pobla.

 

En aquest torneig, Estefania Serrano, presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès, ha estat l'encarregada d'entregar els trofeus a les parelles que han disputat la final i el 3r/4t lloc.  El campionat de Pàdel del Lledó, enguany ha celebrat la seva tercera edició assolint un gran ambient. El bon temps també ha fet possible el desenvolupament adequat de la pràctica d'aquest esport.

 

D’altra banda, el diumenge 10 de febrer, s’ha celebrat el XXI Cros del Lledó de La Pobla De Mafumet, amb el suport del Consell Esportiu del Tarragonès, de l’Ajuntament pobletà i la col·laboració del Club Gimnàstic de Tarragona.

 

Aquesta edició ha estat la 8a Jornada de la Lliga del Tarragonès de Cros. La propera jornada de la Lliga serà el diumenge 17 de febrer amb el x cros de l’Escola Pax.

 

Teniu a la vostra disposició els resultats a: https://www.cetarragones.cat/documents/845377020resul--la-pobla-2019.pdf

 

El gran ambient festiu ha permès que La Pobla gaudeixi d’un gran cap de setmana on la programació esportiva ha estat tot un èxit.

 

Podreu consultar l'àlbum de fotografies al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: