Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LA FASE COMARCAL DEL TARRAGONÈS D’ESCACS TANCA AMB UNA GRAN PARTICIPACIÓ

LA FASE COMARCAL DEL TARRAGONÈS D’ESCACS TANCA AMB UNA GRAN PARTICIPACIÓ

04/02/2019

La Fase Comarcal del Tarragonès d’Escacs dels Jocs Esportius ha finalitzat amb la seva darrera jornada celebrada a l’Escola Josep Veciana de Perafort que ha tingut el suport de l’Ajuntament de Perafort i la col·laboració del Club Escacs Tarragona. Al voltant de 170 nens i nenes han participat durant aquestes jornades.

 

Al concloure totes les partides, s’ha realitzat l’entrega de guardons, a càrrec de l’Alcalde de Perafort, Sr. Joan Martí Pla i Pla i del regidor d’Esport i també vocal de la comissió directiva del CET, Sr. Xavier Prim. Van tenir reconeixement els 3 primers escaquistes de la classificació general conjunta i també de cada modalitat escolar (JEEC) i federats.

 

També es va lliurar trofeus per equips d’escoles a les categories de Primària, on va resultar guanyador el Col·legi Turó, per davant de l’AMPA Escola Pax i de l’AMPA Mare de Déu del Lledó de la Pobla de Mafumet.

 

Podeu consultar els resultats a: https://www.cetarragones.cat/documents/992942905enllac-web-resultats-fase-tarragones-jeec-escacs-18-19.pdf

 

Podeu consultar l'àlbum de fotografies al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: