Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  GRAN AMBIENT PER ARRENCAR LA FASE COMARCAL DEL TARRAGONÈS D’ESCACS

GRAN AMBIENT PER ARRENCAR LA FASE COMARCAL DEL TARRAGONÈS D’ESCACS

25/01/2019

Aquest dissabte 19 de gener ha arrencat la Fase Comarcal del Tarragonès d’Escacs dels Jocs Esportius Escolars. Durant aquesta primera jornada, celebrada a l’Escola Josep Veciana de Perafort amb el suport de l’ajuntament de Perafort i la col·laboració del Club Escacs Tarragona. Un total de 170 nens i nenes han participat en aquesta primera jornada, provinents tant de l’àmbit dels JEEC, com també de l’àmbit federat.

 

Els diferents aparellaments s’han realitzat per categories dividides en prebenjamins, benjamins, alevins i una agrupada pels aumnes de Secundària (infantils, cadets i juvenils), on cada nen i nena ha realitzat dues partides.

 

Les diferents partides s’han realitzat en silenci i sense la presència del públic, per facilitar la seva concentració. L'ajuntament de Perafort, com és pràctica habitual, ha obsequiat als participants amb la seva clàssica coca i xocolata.

 

Podeu consultar els resultats a: https://www.cetarragones.cat/documents/992942905enllac-web-resultats-fase-tarragones-jeec-escacs-18-19.pdf
 

La propera jornada serà el dissabte 26 de gener, a la mateixa seu de l’escola Josep Veciana de Perafort.

 

Podreu consultar l'àlbum de fotografies al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: