Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LA SECCIÓ DE PATINATGE EN LÍNIA DEL NÀSTIC COL·LABORA AMB LA FUNDACIÓ BONANIT

LA SECCIÓ DE PATINATGE EN LÍNIA DEL NÀSTIC COL·LABORA AMB LA FUNDACIÓ BONANIT

14/01/2019

Com cada any, la secció de Patinatge en línia del Nàstic ha organitzat la ruta solidària, conjuntament amb el nostre consell esportiu, per a col·laborar amb la Fundació Bonanit de Tarragona. L’objectiu principal d’aquesta fundació és el d’acollir persones sense sostre i, amb la jornada solidària, s’ha aprofitat per a que els participants col·laborin amb la donació d’aliments i productes higiènics.

 

El punt de trobada, com les edicions passades, ha estat el barri del Serrallo. En aquest mateix punt, també s’ha iniciat la ruta solidària, que ha recorregut el Port de Tarragona, fins el far.  A la tornada s’han desenvolupat diferents activitats de salt freestyle i joc en patins, com també una exhibició de “rollerobics”, una innovadora modalitat que combina l’aeròbic i el patinatge en línia.

 

A banda de l’objectiu principal de fer suport a les persones que més ho necessiten, la jornada ha servit com una bona oportunitat de gaudir de l’activitat física en família i donar a conèixer aquest esport.

 

Podreu consultar l’àlbum de fotografies al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: