Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONVOCADA LA BECA AURIGA FVSCVS 2019 (TREBALLS DE RECERCA I PROJECTES D'INVESTIGACIÓ)

CONVOCADA LA BECA AURIGA FVSCVS 2019 (TREBALLS DE RECERCA I PROJECTES D'INVESTIGACIÓ)

10/01/2019

Us notifiquem que podeu consultar al següent enllaç de la nostra WEB https://www.cetarragones.cat/esport-escolar/premis-i-beca-avriga-fvscvs/beca-auriga-fvscvs/, les Bases de la BECA AURIGA FVSCVS 2019, que convoca anualment el Consell Esportiu del Tarragonès, amb l’objectiu de fomentar els treballs de recerca o d’estudis d’investigació relacionats amb l’esport i l’activitat física i afavorir la investigació en temes d’utilitat pràctica i social en l’àmbit esportiu, en qualsevol dels seus vessants.

Recordem que aquesta edició està adreçada a les dues modalitats que convoquem habitualment, segons les seves corresponents periodicitats:

 

Modalitat I. A un projecte de treball d’investigació que es refereixi a la comarca del Tarragonès en conjunt, o als municipis que la componen, o que l’hagin presentat persones nascudes o residents a la comarca, individualment o en grup.

 

Modalitat II. Treballs de recerca o de síntesi realitzats durant el curs acadèmic 2018/19 per estudiants matriculats en un centre d’ensenyament secundari de la comarca, que estiguin cursant ESO, Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS).

 

Les sol·licituds i treballs s’han de trametre al Consell Esportiu del Tarragonès, fins al dia 28 de juny de 2019.

Per altra banda, pel vostre coneixement, us facilitem també l’enllaç amb la publicació dels diferents treballs guardonats en anteriors edicions.
http://www.cetarragones.cat/formacio/suport-didactic-biblioteca-i-videoteca/beca-avriga-fvscvs/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: