Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  INTENS CAP DE SETMANA D'ESPORT ESCOLAR I DE CAIRE SOLIDARI

INTENS CAP DE SETMANA D'ESPORT ESCOLAR I DE CAIRE SOLIDARI

17/12/2018

Aquest passat cap de setmana, l’agenda esportiva del CET ha estat ben farcida d’activitats esportives puntuals, algunes de les quals tenien també caire solidari a l'estar lligades amb la campanya de la Marató de TV3.

Varem començar amb la doble sessió del dissabte de la Carpa Judoka, organitzada pel Club Judo Pallaresos, l’ajuntament dels Pallaresos i el CET i que estava lligada amb la Marató de TV3. Al matí es va celebrar una trobada amb caire competitiu, amb el disseny diferents combats per categories i pes, amb un total de 160 judokes d’edat escolar. Hi varen participar, a banda dels infants dels Pallaresos, entitats i escoles de Salou, Reus, Riudoms, Altafulla, Hospitalet de l’Infant, Tarragona, La Riera de Gaia, La Canonja; inclòs de terres més llunyanes com Santpedor i Saragossa. A la tarda, va tocar el torn dels més petits, amb la Trobada Familiar, que va permetre una activitat lúdica d’entrenament amb els pares i mares, tot dins un ambient festiu i nadalenc.

 

El mateix dia, en jornada matinal, Torredembarra va ser escenari de la Trobada de Nadal d'Atletisme, promoguda pel Club Atletisme Torredembarra, amb el suport de l’ajuntament torrenc i del CET. Una activitat que continua amb la gran aposta d’aquest municipi per seguir impulsant l’atletisme de base al territori, amb la convocatòria de diferents jornades durant tot el curs escolar, i que va tenir també una gran resposta, com demostra la participació d’atletes del propi CA Torredembarra, del Gimnàstic, del CA Tarragona, de la Salle Tarragona, Escola Arquitecte Jujol dels Pallaresos, Col·legi Aura, del FACVAC de Valls, de Runners El Vendrell, de l'AA Catalunya i del CA Calafell. Podeu consultar els resultats a l’apartat corresponent de la nostra WEB https://www.cetarragones.cat/documentacio-i-competicions/

 

Val dir també que els passats divendres i dissabte es varen impartint les sessions corresponents del Bloc Específic de Jocs i Esports del Curs de Monitor/a de Dinamització Poliesportiva a la seu del Campus Catalunya de la URV.

 

Diumenge va ser el torn del Cros de Creixell- Escola Les Eres, que també va tenir caire solidari i que va gaudir d’un augment significatiu de participants, al estar aquest any inclòs dins del calendari oficial de la Lliga Tarragonès de Cros. L’agenda esportiva la va tancar la II Trobada del Tarragonès de Mini-vòlei, que es va celebrar també durant la matinal del diumenge a les instal·lacions de l'Escola Elisabeth de Salou i amb la participació de 6 equips de Primària, de l’escola local i també de l'EIC Sport Club Salou i del CV Sant Pere i Sant Pau. Una altra trobada que es lliga amb la voluntat de les entitats i escoles promotores i el CET per tal de potenciar la recuperació del vòlei dins del marc dels Jocs Esportius Escolars.

 

Finalment, ja al diumenge al vespre, el CET també va estar representat per la vocal portaveu de la comissió directiva, Rosa M. Sánchez, a la seu telefònica del Port de Tarragona de la campanya de la Marató de TV3.

 

Un cap de setmana que reflexa el dinamisme esportiu de la comarca, amb activitats programades a diferents municipis del Tarragonès, com Els Pallaresos, Torredembarra, El Creixell, Torredembarra i Tarragona.

Teniu a la vostra disposició al nostre apartat de Flikcr l'àlbum fotogràfic corresponent de cada activitat esportiva.

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: