Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  SIGNATURA DE LA RENOVACIÓ DEL VINCLE AMB EL CONSELL COMARCAL TARRAGONÈS

SIGNATURA DE LA RENOVACIÓ DEL VINCLE AMB EL CONSELL COMARCAL TARRAGONÈS

14/12/2018

Aquest divendres, 14 de desembre, s’ha procedit a l’acte de signatura de la renovació del conveni de col·laboració entre el ConsellComarcal del Tarragonès i el Consell Esportiu del Tarragonès representats, respectivament, pel Sr, Daniel Cid i la Sra. Estefania Serrano. Un acord que rubrica la continuació de l’estret vincle que ambdues institucions mantenen des d’un llarg temps i que consolida un marc força estable de col·laboració logística, de serveis i tècnica.

Fet destacable d’aquesta renovació és la constatació formal de la cessió de la nova seu que s’ha facilitat al Consell Esportiu, situada a les dependències que el Consell Comarcal té ubicades al carrer Zamenhoff de Tarragona.

Warning: file_get_contents(http://tinyurl.com/api-create.php?url=https://www.cetarragones.cat/noticies/491/signatura-de-la-renovacio-del-vincle-amb-el-consell-comarcal-tarragones): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /var/www/vhosts/cetarragones.cat/httpdocs/config/functions.php on line 128

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: