Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LES XXIII JORNADES ESPORTIVES BALLEN A DOJO AMB ELS ALUMNES DE LA SALLE TORREFORTA

LES XXIII JORNADES ESPORTIVES BALLEN A DOJO AMB ELS ALUMNES DE LA SALLE TORREFORTA

07/12/2018

Aquest dimarts, 4 de desembre, els 32 participants dels centres Onada, del Taller Baix Camp, d’Aprodisca la Selva, de Ginac de Valls i de Solc Tarragona, van ballar sense parar i gaudint a dojo, gràcies a la participació activa dels alumnes de la Salle Torreforta, que varen dinamitzar, conjuntament amb tècnics i voluntaris del consell esportiu, una sessió que ja s’està institucionalitzant dins del programa amb una gran resposta de satisfacció i gràcies a les facilitats i la implicació del col·legi, seu habitual d’aquesta modalitat.

Resta per tancar el 1r Bloc de les XXIII Jornades amb la Festa d’Hivern que tindrà lloc el proper dimarts 11 de desembre al Pavelló del Morell, amb la col·laboració de l’ajuntament i de l’Institut El Morell, on també diferents alumnes hi participaran i col·laboraran en el control tècnic d’una  trobada molt lúdica i amb caire festiu.

El 2n Bloc de les Jornades tindrà inici a finals de febrer. Prèviament, durant el mesos de gener i febrer es desenvoluparà un altre programa paral·lel, les Jornades d’Expressió Artística, en la seva 12a edició.

Podreu consultar l’àlbum de fotografies al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: