Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CAP DE SETMANA AMB FORÇA PRESÈNCIA INSTITUCIONAL DEL CET

CAP DE SETMANA AMB FORÇA PRESÈNCIA INSTITUCIONAL DEL CET

05/12/2018

El divendres passat, el Consell Esportiu del Tarragonès, dins de la seva progressiva major incidència al territori, va estar present a dos importants actes d’àmbit municipal de la comarca; per un costat, amb la presència de la presidenta, Estefania Serrano, al jurat i a la posterior celebració de la Nit de l'Esport de Torredembarra i, per un altre, amb la presència de la presidenta al jurat i, posteriorment, del vocal Pere Gomés a l’acte de la Nit de l'Esport a Salou. Des del CET celebrem i agraïm que aquests dos importants ajuntaments del Tarragonès ens tinguin en compte per participar activament en actes tant emblemàtics de l’esport local i comarcal.

 

Així mateix, el dissabte al matí hi varen estar presents al pavelló de Campclar amb el Campionat Territorial de Bàdminton i Tennis Taula dels Specials Olympics-ACELL, amb una doble vessant, la col·laboració directa de tres voluntaris del nostre grup CET-APiFV i la presència dels dos representants de la comissió directiva Francesc Ferrer, vicepresident institucional i del vocal, Sebastià Gilart. Una actuació que va en la línia que volem seguir impulsant de donar suport al foment de l'esport per a la cohesió social i de la nostra vinculació també amb l'AE SOLC.

 

Us adjuntem una mostra de fotografies dels tres esdeveniments, algunes d'elles cedides per l'Ajuntament de Salou i per Anna F. (Ajuntament de Torredembarra).

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: